ceturtdiena, 2011. gada 30. jūnijs

Vasara pie jūras

Dzīvē man ir veicies, un mums ir vasaras māja pie jūras, kur varam atbraukt padzīvoties pie vecākiem. Vakar ar meitu pateicām bērnudārzam atā uz vasaras mēnešiem, atstājām tēti Rīgā strādāt un pašas devāmies šurp.

Kurzemē beidzot ir patīkams gaiss, un mēs baudām vasaru. Jau pirmā atvaļinājuma diena bija pilna ar krāsām un piedzīvojumiem - ne tikai divarpus gadus vecai meitenei, bet arī viņas mammai :)
A la buberts
Neticami bērnības dienu atradumi šķūnīti!
Amēlija šogad pirmo reizi peldējās jūrā, un tas satraukums bija tik liels, ka sākumā bērns pat nezināja, ko īsti iesākt tajā milzīgajā ūdens krātuvē. Spiedza un kliedza no sajūsmas un satricinājuma. Tas bija ļoti aizkustinoši, redzēt tik īstu un patiesu prieku un saprast, ka īstā laime ir mazās lietās. 
Pēc peldes spēles ar ūdeni nebeidzās - kā vakars, tā puķu laistīšanas laiks klāt. Padodiet tik lejkannu!
Protams, neatbraucām jau tikai mēs divas. Bagāžniekā līdzi ieradās arī mana šujmašīna, gatava lieliem vasaras darbiem. Nu redzēs, kā mums te ar lielo plānu realizāciju ies, bet sākums ir labs - šodien biju vietējā bibliotēkā un dabūju līdzņemšanai vairākas Burdas. Gribu atrast rudens (!) plašķa mētelim piegrieztni. Tomēr līdz tam jāpabeidz iesāktie darbiņi.
Vīra krekls finiša taisnē
Kā redzat, šeit ir arī internets - ne pārāk ātri lādē bildes, bet ir. Tā ka ceru atkal drīz ziņot. Līdz tam baudām sauli!

6 komentāri:

  1. jauku atpūtu un veiksmīgu šūšanu!

    AtbildētDzēst
  2. oo, jauku bauīšanu :)
    man ar kamoļi līdzi tamborēšanai. bet kaut kā maz laika atliek tādām nodarbēm :D

    AtbildētDzēst
  3. Jaukas brīvdienas Kurzemē! :))) Bērnības dienu atradumi patiesi jauki!
    Pirmo peldi jūrā ļoti labi varu iedomāties, mums tāda arī pirms pa visam īsa brīža bija:))) Bērnu emocijas....:)))

    AtbildētDzēst
  4. Ai, ai, kas gan var būt vēl jaukāks - jūra, brīvdienas, bērns+mamma, un vēl šujmašīna!!!

    AtbildētDzēst
  5. Jā, katra diena kā svētki! Izklausās, ka arī jums visām iet labi un vasarīgi. Par to man prieks!

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst