pirmdiena, 2010. gada 28. jūnijs

Open Air Vintage Festival

Cik gan ilgs laiks pagājis, kopš neesmu devusi nekādu ziņu. Bet domāju, ka arī jūs bijāt prom garajās Jāņu brīvdienās un internets un blogu pasaule jums nemaz nepietrūka :) Pēdējo nedēļu arī biju palaidusies slinkumā un visas brīvās pēcpusdienas un vakarus sēdēju pie TV, pilnībā iegrimusi futbola čempionāta kaislībās. Nu, atzīstieties, ka nemaz nebijāt domājuši, ka esmu tik daudzpusīga :D

Lai atkal raisītu jūsu vēlme viesoties manā blogā biežāk un smelties sev kādas idejas, kā arī dalīties ar savām, es centīšos turpmāk ziņot vismaz divas reizes nedēļā. Nesolu, ka sanāks daudz biežāk, jo, lai arī ļoti radošai, tomēr strādājošai māmiņai nav tik daudz brīvā laika, kā gribētos... nē, nē, es nemaz nežēlojos, tikai uzreiz attaisnojos ;)

Bet nu pie lietas. Pirms divām nedēļām mēs ar Ritu apmeklējām brīnišķīgu pasākumu pašā Rīgas sirdī - Spīķeros,  proti, Open Air Vintage Festival. Daļa vintage tirgotāju bija iekārtojušies laukā, bet lielākā daļa bija saspiedušies divstāvu spīķermājā. Laiks bija pasakains ar milzīgu vēju, un mēs ļoti izbaudījām iespēju pabūt citā vidē, izmērīties visjocīgākās lietas un iegādāties dažādus "gardumiņus". Te bildes:
Jau pie pašas ieejas mēs ķērāmies pie pirkumiem, es tiku pie stilīga 60.gadu stila lakatiņa, Rita pie sen kārota barometra, kas pat nedaudz strādājot. Katrs no šiem pirkumiem maksāja 1 Ls :)
Gandrīz nenoturējos nopirkt šos šortiņus, bet tad nāca nez kāda apskaidrība un adītais izstrādājums palika karājoties. Cena nezināma:
Tālāk uzķērāmies uz dāmu lietiņām - matu sprādzēm ar milzu ziediem, zīda lakatiem, kleitām un krāšņām kurpēm. Labi, ka mūs atvēsināja cenas (un neatbilstošs kurpju izmērs ;))

Šos oriģinālos Levi's batikotos svārciņus man ļoooti sakārojās, bet diemžēl uzvarēja skaidrais saprāts, kurš teica: Kristīn, tu tos nekad nenēsāsi! :(
Kad laukā viss bija nopētīts, gājām iekšā. Bet iekšā telpās tirgotāju bija tik daudz, ka grūti bija kaut ko saprast, viss ņirbēja gar acīm un kļuva arvien grūtāk loģiski spriest:
Bet šis tas tomēr atradās. Lūk, manu Schnaepchen parāde (ievērojiet lāčuka dažādos leņķus!)!

Rezumē: iztērēti tikai 14,50 Ls un iegūts tik daudz prieka, ka nākošreiz jāiet atkal!

4 komentāri:

  1. Turpmāk lūgums paziņot par šāda veida pasākumiem arī citām draudzenēm :)

    Zina

    AtbildētDzēst
  2. Mīļā Zina, - noteikti! Noteikti! :)

    AtbildētDzēst
  3. Prieks ir forši, bet kāpēc es netiku iepriecināts ar kādu pirkumu?;)

    AtbildētDzēst
  4. Ai, Normundiņ, reizēm ir jādomā tikai par sevi :D Bet ja nopietni, šādos pasākumos lielākā daļa lietu ir domātas tikai sievietēm.

    AtbildētDzēst