trešdiena, 2013. gada 16. janvāris

Darba dzīve

Darba dzīve ir okej, ja man tā īsi jārezumē. Savādi ir tas, ka tās lietas, rituāli un nodarbes, kas iepriekš bija mana ikdiena, nu ir kļuvušas par nerealitāti; atmiņām. Nedēļas ritums tik strauji ir mainījies, ka brīžiem jājautā sev, vai tas, kas bija iepriekš "dzīve parastā", vispār bija pa īstam?

Kamēr blogošanā ieņemu piespiedu pauzi un mēģinu atrast jaunu rāmi dienas darbiem, vēlmēm un iespējām, tikmēr padalos ar pāris bildēm no mana kabineta un dzīves darbā. Lai nepazustu pavisam :)









6 komentāri:

  1. :)))
    man tik pirmā diena bija nereāli smaga - tā sakrita arī ar meitiņas pirmo, asarām pielieto dienu b/d - bet nākamajā jau likās, ka tā pārtraukuma i nav bijis... Tikai ļoti, ļoti, ļoti pietrūkst tā skaistā laika kopā ar mazo mājās :)))
    Bet dzīvē viss plūst un mainās :)

    AtbildētDzēst
  2. Man paveicās, ka varu plānot savu darba laiku: nav noteiktas stundas "jāatsēž" birojā un mazais beidzot ar prieku iet uz bērnudārzu. Pat sanāk pāris stundas nedēļā laiks priekš sevis:palasīt žurnālu, rokdarbiem vai sakārtot māju,kad neviena nav mājās:)
    Tagad grūti iedomāties kā strādāju vairākus gadus valsts iestādē, kur nevarēja nokavēt un aizbēgt agrāk no darba...

    AtbildētDzēst
  3. nu zust nedrīkst!!! Droši vari pavērt mums plašāku skatu uz "juristu" pasauli:)

    AtbildētDzēst
  4. Plūmīt, žēl, ka darba dzīve neļāuj blogot, šis blogs vienmēr bija patīkamu emociju un interesantu ideju avots! Nāc atpakaļ!

    AtbildētDzēst