1. izņemt no ledusskapja sestdien samīcīto pate brisee, izrullēt formā, pārliet ar maisījumu un izcept klasisku kišu ar dārzeņiem un žāvēto gaļu;
2. izkausēt šokolādi kopā ar sviestu, saputot četras olas ar miltiem un izcept debešķīgo šokolādes kēksu;
3. izgriezt gabalu no noglabātā ķirbja, sarīvēt to, sajaukt ar miltu-cukura-sodas-rozīņu-eļļas-ūdens maisījumu un izcept divas formas ar amerikāņu ķirbju maizi;
4. nopūsties un saprast, ka neko no tā visa nenogaršosiet, jo brālis visu aiznesīs kolēģiem;
5. vēlreiz nopūsties (bet viltīgi) brīdī, kad metāla formā ceptā ķirbju maize (patiesībā kēkss) iznāca ārā pa daļām un tādēļ to kolēģiem nevarēs nest un - ai, ai, ai - tā paliks jūsu mājās!!!
Kišs ir tas, kas izskatās pēc saules, divi brūnie pa kreisi ir ķirbju maize/kēkss, katrs citā formā, savukār labajā malā (tas, kas izskatās pēc kūpinātas gaļas) ir vizuāli necilais, bet neticami garšīgais šokolādes kēkss |
Daudz laimes, brāli!
P.S.
6. ejam ātri gulēt.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru