ceturtdiena, 2010. gada 29. jūlijs

V+V sestdiena

Pagājusī sestdiena sagadījās īpaša divu V dēļ - bija viena vārda diena un viena vētra. Vētra bija drīzāk negaiss, un arī tas pagāja garām, samaisīdams debesis ar jūru:

Viss labs, kas labi beidzas. Un otrs V tomēr bija daudz patīkamāks, jo jau pati vārda diena sākās ar daudz dāvanām un kūkām :)

Ar dāvanām es lielīšos citā reizē, bet tagad gribu padalīties ar brīnišķīgajiem kulinārijas darinājumiem un risinājumiem no foršās V dienas.
Kišs ar cukīni, žāvētu gaļu un vēl visu ko labu (manas mammas darinājums):


Brīnišķīga biezpienkūka. Man tik sen neviens nebija dāvinājis kūku! Kad esi mazs un kamēr vēl turpini dzīvot pie vecākiem, tas liekas pašsaprotami, ka tev vienmēr sagādā kūku, bet sākot dzīvot savu dzīvi, tas kļūst par lielu retumu:



Vēl svētku galdā bija mans šokolādes kēkss, kuru nepaspēja nofotografēt, jo tas tika ļoti ātri apēsts, un [ne mazāk garšīgais] klafutī ar ķiršiem un avenēm:


Vai es jau teicu, ka diena bija brīnišķīga? 


Arbūzu dzēriens: sablendē arbūza mīkstumu ar svaigām piparmētrām, svaigi spiestu citronu sulu un grenadīnu:

Mazo svētku mazais galds ar mazajiem gardumiem:

Arbūzu sorbets. Pakusis [par daudz]:

Inovatīvs neesošas kafijas kannas risinājums:

Ō, jubilāre!

Lietus dēļ mazo svētku dalībnieki pārcēlās uz vietu, kas savā inteliģences starojumā daudzkārt pārspēj vienkāršu pasēdēšanu zālē - šķūni:

Lūk, uzskatāms piemērs, ka pasākumā tika lasītas grāmatas un apspriesti citi svarīgi kultūras jautājumi:

Tāda V+V sestdiena bija man. Gaidīšu nākošo ar prieku!

2 komentāri:

  1. V diena bija super!:) Un zini- v dienas keksss bija nu pārāk labs. Bildē ar kafijas lietām to tomēr var redzēt-bet tas bija tikai 2 minūšu jautājums un viss bija vēderos;)

    AtbildētDzēst
  2. Cik garšīga bija Jums tā diena:)))

    AtbildētDzēst