otrdiena, 2012. gada 9. oktobris

KCWC 1. un 2.diena

Ūū, es vakar tiešām piegriezu, izgriezu, šuvu, gludināju un pabeidzu savu pirmās dienas darbu. Tieši plkst. 23 es pabeidzu pidžambikses Amēlijai. Lai arī gandarījums man bija liels, roka vairs necēlās ne tās bikses bildēt, ne par to rakstīt. Tad nu šodien atskats uz divām KCWC dienām. 

Sou. Pidžambikses. Bija nepieciešamība pēc tādām, un bija arī atbilstošs audums manai kaķmīlei. Dažādībai nolēmu pielikt apakšgalos citu audumu, kuru no manis piedāvātajiem variantiem izvēlējās pati bikšu valkātāja. Akcentam arī neliela bantīte pie vēdera.

Piegrieztne: Burda Special/Bērni (pavasaris-vasara 2010), kur meiteņu šortu piegrieztni sašaurināju platumā un pagarināju kāju staru garumu.

Audumskokvilnas no Abakhan krājumiem.

Protams, vakars ir pats labākais laiks, lai fotografētu šūtās lietas. Tik labi var redzēt detaļas, auduma īsto krāsu... :) Galvenais jau gan laikam ir, ka vispār kaut kas ir uzšūts (ar ko nodarbojas tās mazo bērnu mammas, kuras KCWC ietvaros sašuj mēteli un vēl safočē to visu dienas gaismā tajā pašā dienā. Kā viņas to dabū gatavu?! sk. Flickr albumu) un ka bērnam patīk. Un izskatās, ka arī miegam labi patīk un ka ir cerības, ka kaķīšu pidžambiksēs tas miegs varētu tuvoties ātrāk un labprātāk.


Otrās dienas projekts nav gluži apģērbs, bet tomēr bērnam un bija jau nu ļoti nepieciešams. Lacīte mazajam brālim. Principu es izdomāju pati, un jūtos par to gauži lepna. Droši vien, ka arī kāds cits kaut kur to ir izdomājis, taču tieši tādu neesmu (vēl) redzējusi un uzskatu par savu ideju, hihi. Tātad lacīte ar apakšnosaukumu "Latvietis praktiskais", paredzēta, lai pēc ēšanas ērti noslaucītu visus ēdiena pārpalikumus un klekšus no priekšautiņa, bez vajadzības mazgāt. Savukārt trikotāžas oderīte ir mīksta un patīkama pat uz plika vēderiņa.
Tā kā īstais valkātājs jau guļ, palūdzu māsai nodemonstrēt. Kā noprotams, sajūsmu tas neizraisīja.

Piegrieztne: Mana.

Audums: Virsaudums - vaskadrāna, odere trikotāža. Abi audumi no Abakhan.


Tas nu ir padarīts. Tagad jāiet gulēt un pirms iemigšanas jāizdomā, ko šūt rīt. Uiii, cik vēl daudz dienu priekšā!



2 komentāri: