ceturtdiena, 2010. gada 12. augusts

Mājiņa mūzikas kastītei

Manā lietošanā uz kādu brīdi ir nonākusi maza, trausla un spoži skaista mūzikas kastīte. Tā kā ikdienā mūzikas atskaņotājs (šķiet, ka tāds ir šī aparāta īstais nosaukums) tiek turēts kabatās, somās un visādi citādi svaidīts pa dažādām vietām, tad nospriedu, ka tam ir vajadzīga sava mājiņa, savs mētelītis, kas to pasargās no skrāpējumiem. Šņik-šņak un 15 minūtes tas bija gatavs!

Lūk, pats lieliskais objekts:

Vai es jau teicu, ka tas ir pavisam mazs un trausls? :) Te var lieliski redzēt, cik neaizsargāts tas ir pret lielajiem, cietajiem priekšmetiem:
(ak, es nezinu, kādēļ šī bilde pēkšņi ir ieņēmusi citādu leņķi, nekā cietajā diskā)

Lai pagatavotu maciņu, es izgriezu no auduma divus nelielus taisnstūrus (vienam maciņam vienu taisnstūri, es gribēju uzreiz uztaisīt divus), kas ir pietiekoši lieli, lai apņemtu mūzikas atskaņotāju:

Augšmalu atlocīju un atšuvu. Tad audumu aplocīju apkārt atskaņotājam, ielocīju sānu vīles maliņas uz iekšu (jo šitik mazu būtu ļoti grūti nošūt no kreisās puses un pēc tam izvērst uz labo pusi) un atspraudu. Tālāk atliek tikai nošūt sānu vīli ar šujmašīnu. Pirms šūšanas ļoti ieteicams izņemt aparātu no topošā maciņa ;):

Gatavs! Sarežģītākais šajā visā laikam ir atcerēties apakšā atstāt neaizšūtu stūri vadiņam.


Lai tev silta dzīve, mazais! ;)

P.S. Ja arī jūsu muzikālajam draudziņam vajadzīgs maciņš, dodiet ziņu, es labprāt uzšūšu!

2 komentāri:

  1. Vai projekts saskaņots ar mūzikas kastītes īpašnieku??;)

    AtbildētDzēst
  2. Es pieņemu, ka viņam nebūs iebildumu pret rozā maciņu, hihihi :D

    AtbildētDzēst