trešdiena, 2010. gada 4. augusts

Kas ir tavā plauktiņā?

Laiks atgriezties pie saknēm - pie katras izdevušās kūkas pamatu pamatiem - garšvielām! Jau sen bija laiks ieviest kārtību šajā tik svarīgajā plauktiņā. Beidzot esmu to izdarījusi un laipni lūdzu jūs mazā ceļojumā pa maniem plauktiņiem!


Mazie smalkumi visi vienkopus lielajā kārbā:

Galvenie garšu devēji:


Safrāns no Nepālas un safrāns no Tunisijas:

Very special cepamais pulveris:

Vaniļas pākstis vs. vaniļas ekstrakts:

Melnā šokolāde kausēšanai un kokosriekstu skaidiņas:

Cukuru parāde!


Graudiņi un sēkliņas:




Žāvēti augļi (trīs veidu rozīnes, plūmes, aprikozes, upenes, dzērvenes un eksotikai arī mango) un ciedru rieksti:


Bon appetit!

1 komentārs:

  1. Man liekas, ka safrāns nepelnīti maz tiek izmantots. Augustā vajadzētu to uzrunāt ar kādu kūkas izcepšanu:)

    AtbildētDzēst