piektdiena, 2010. gada 16. jūlijs

Ieguvumu nedēļa

Šī nu gan bija traka darba nedēļa. Kopš kolēģes aiziešanas atvaļinājumā jūtos kā maratonists, kā no rīta sāku, tā līdz vakaram rukāju mazos darbiņus. Pilnīgi neticami, ka pa vidu visiem lielajiem darbiem man ir izdevies arī šo to iegādāties. Patiesībā nevis šo to, bet lielas lietas! :) Par visu pēc kārtas, tik vien vēl piebildīšu, ka viss grozīsies par un ap šūšanu. Un viens no lielākajiem dzenuļiem beidzot saņemties un to visu nopirkt ir maza meitiņa, kura drīz nāks pasaulē un kuras māmiņai es apsolīju uzšūt sedziņu. Tas laiks jau ir pavisam tuvu, tādēļ ķēros pie lietas un pirmām kārtām nopirku...
jaunu ŠUJMAŠĪNU!!! uRā!!
Tā kā vakari ir īsi un ir tik daudz citu darbiņu, kas jāizdara pirmām kārtām, šujmašīnas iemēģināšanu esmu atstājusi šai nedēļas nogalei. Tam jau laicīgi sagādāju dažādus skaistus audumus. Noņēmos veikalā slapju muguru, taču rezultāts, manuprāt, ir ļoti tā vērts. Iepazīstieties ar šiem skaistumiem:
Šis prieka iemiesojums nebija manā plānoto audumu sarakstā, tomēr kā gan es to būtu varējusi atstāt veikalā?!
Un šis - vai šis nav tāds, ko gribas apēst, cik garšīgās krāsās tas ir?!
Un te nāk divi neuzkrītoši, vienkrāsaini audumi, taču ne mazāk svarīgi. Pirmais ir tumši zils flīss, kas labi kalpo dārza pledam kā sildošā viduskārta:
Un otrais, lai arī pēc bildes nevar pateikt, ir brīnišķīgs baltas vilnas audums. Konfekte!
Un visbeidzot - priecīgi aksesuāri, lai man būtu darba pilnas rokas visas brīvdienas!

Tiekamies nākamnedēļ, kad ceru padalīties ar saviem [jaunajiem] šūšanas iespaidiem!


P.S. Es nesaprotu, vai tās bildes tiešām ir tik tumšas, vai man katrs dators rāda citādāk? Hmm...

5 komentāri:

  1. Apsveicu ar "mazo" pirkumu, kuru arī es tik ļoti kāroju :) Un ar nepacietību mazās meitiņas māmiņa gaida jauno sedziņu!

    Zzzz

    AtbildētDzēst
  2. Kaimiņi ar ļoti priecīgi, jo kad darbojies ar veco šujmašīnu, domāja, ka vakaros regulāri tiek ieslēgta veļasmašīna:)
    Divi no audumiem ļoti feini, nav ko piebilst!:)

    AtbildētDzēst
  3. Ak, apsveicu ar pirkumu/iem!:) Un, vāks, kā man drusku skauž, ka nevaru tieši tagad un tūdaļ aizskriet uz Abakhan (pieļauju, ka tur tos dzīvespriecīgos audumus nopirki)un paķert arī saviem krājumiem tādus pašus! Iepriekšējie identiski tādi paši jau izbeigušies... :(

    AtbildētDzēst
  4. Ak, paldies! Tas tiešām ir mans labākais pēdējā laika pirkums. Ir tik viegli un ērti darboties ar modernu mašīnu!
    Jā, Laine, man Abakhan ir pavisam tuvu darba vietai, bet parasti es turos no tā pa gabalu. Katru reizi, kad apņemos ieskriet tikai uz pusstundiņu tikai pēc viena audumiņa, es iznāku pēc vairāk kā stundas nosvīdusi, nogurusi, pilnu maisu un tukšu maku. Bet laimīga :)

    AtbildētDzēst
  5. nu ja, es jau tev teicu, ka man piklnīgi noteikti iegribējās tos audumus! Man bija tas ar mašīnītēm tikai zilu fonu jau sen, bet tas jau izbeidzās! Kad ieraudzīju tavējos pirkumus, tā nosiekalojos un redz - vajag tikai vēlēties - tieši tas audums mani Abakhanā arī sagaidīja!

    AtbildētDzēst