piektdiena, 2012. gada 9. marts

Trīsdesmit astoņi grādi

Tāds kā apburtais loks pēdējo nedēļu. Dzīve un temperatūra lēkā starp trīsdesmit astoņiem grādiem abiem mazajiem - te zem, te virs, te pazūd pavisam un atkal parādās. Kaut kur tam visam pa vidu es pamanījos sašūt abiem bērniem "partner look" drēbes. Lai izvēdinātu galvu no viņu cīniņa ar vīrusu. Kleitai un biksēm pati izveidoju piegrieztni - vēl viens iemesls justies labi; labāk.


Šūt trikotāžas audumus man sagādā baudu, jo overloks... kā lai to pasaka... overloks ir superīgs :) Triukš, traukš un bikses gatavas!

Šujmašīnu izmantoju tikai piedurkņu, apkakles un apakšmalas atšūšanai. Un vēl atļāvos apzinātu neprecizitāti - atļekušas kabatas. Amēlija vienmēr nēsā līdzi dažādus sīkizmēra "dārgumus" - matu sprādzes, ķēdītes, gumijas, mini kaķīti vai nagu laku - un šiem dārgumiem ir tendence visu laiku zust. Tā nu izdomāju piešūt kabatas. Man pašai ļoti patīk to a la nevērīgais izskats. Bet uzminiet, ko par to saka Amēlija! Viņa saviebj seju un īd: Ka-ba-tas-nēēē-pa-tīk!!

Taisnības labad gan jāatzīmē, ka kopumā bērni ar visu slimību jūtas labi. Filips gan pāris dienas bija tikai roku bērniņš, taču arī tajās dienās man tika savi "starpbrīži". Un tad mēs ar Amēliju rīkojām "modes". Sākam gatavoties tam karstajam laikam, kas mūs drīzumā sagaida aiz loga, vienlaikus dzenot prom tos augstos grādus, kas ieperinājušies mazajos ķermenīšos.


Kurpes uz papēžiem, saprotams, izpelnījās daudz lielāku piekrišanu kā plakanās. Savukārt zempapēžu kurpes ideāli der ritma sišanai, dziedot jauno himnu: "Ļoti smukas kurpītes! Ļoti smukas kurpīīītees!" (atkārto 6 x)

Bet vēl labāk, ja kurpēm ir gan papēži, gan spīdumi! Jē!


Lai jums un mums spīdošas un zemas temperatūras pilnas brīvdienas!

9 komentāri:

  1. O jā, ovītis bikšelēm rullē:))
    Es arī šitā kabatiņas šuju. Manam puišelim gan patīk!

    Veseļojieties!

    P.S. Tev smukas zeķes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Veseļojieties! Cik gan agri meitenītes saprot, ka pucēties ir interesanti! :) ļoti glīts tērps! Un modeļu bildes izcilas!

      Dzēst
    2. Irēn, tā pucēšanās nāk no pašas meitenes, jo es, pa māju dzīvodama, īpaši labu piemēru nerādu - ērtas bikses un krekliņi ir labākais tērps :)

      Dzēst
  2. Zkss - es klusiņām gaidu un ceru, ka viņai kabatas iepatiksies, bet ar tām dāmām jau ņekad nevar zināt..
    Zeķuki forši, jāāā :)

    AtbildētDzēst
  3. Nu vot šitas bija riktīgs tīzeris... Nu vismaz tajā, kas attiecas uz ovīti... Hrrr....

    Par pārējo - nu saņemies un turies. :)Nu jau teju, teju pavasaris. Vēl tikai bišķiņ un sāksies nātru zupas, salāti, sauļošanās, peldes jūrā, zemenes, roadtrip(i) - viss viss tepat aiz stūra! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu mani sasmīdināji :) Paldies, jo smiekli šajās dienās noder!
      "Vēl bišķiņ" ir tāds dikti ietilpīgs jēdziens, bet tā vispārīgi skatoties vasara tiešām jau ir rokas stiepiena attālumā.

      Par overloku man vispār ir sakāms tikai viens vārds - Vajag! Tu to mīlēsi :)

      Dzēst
  4. Veseļojieties gan.. ir tik laba sajūta, būt atkal veselai.. :)
    Un ja šitā turpināsiet kārdināt ar šūšanu, tad mana jaunā mantra būs "ļoti vajag šujmašīnu, ļoti gribas šujmašīnu"..

    AtbildētDzēst
  5. Kādas Tev skaistas zeķīīīīteees:):):)! Nu un viss pārējais, protams! Un kurpju himna ir jāzin/jādzied katrai jaunkundzei:)
    Par overloku varu tikai piekrist - labs, vajadzīgs, izdarīgs utt.

    AtbildētDzēst
  6. Sasmējos par kabatām,kurās pilns sīk-dārgumu.. Tieši šorīt iztukšoju Emī mēteļa kabatas..es netieku gudra, KĀ tas VISS tur saiet :D

    AtbildētDzēst