pirmdiena, 2012. gada 19. marts

Esam mājās

Esam atgriezušies no sava izbrauciena. Nevarētu teikt, ka esmu atpūtusies fiziski, bet vismaz galvai gan tika atslodze. Mirkļu iespaidi, noknipsēti ar telefona kameru, tepat zemāk. Es tikām eju gulēt un tiekamies citā dienā!













P.S. Kā jums šķiet, kur mēs bijām? :)


13 comments:

  1. nav ne jausmas, kur jūs bijāt, bet izskatās aizgrābjoši :))) Tu tak pastāstīsi vēlāk?...

    AtbildētDzēst
  2. Tā :) Intriģējoši. Es patulkoju I`m Translator-ī attēlos redzamos tekstiņus un Standard Bensin man uzrādījās kā indonēzija :D:D:D:D , bet burciņu teksti kā Norvēģija. Nu tad gaidu atrisinājumu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Es pēc koku pumpuriem (kuri nav atplaukuši) secinu , ka uz Dienvidu pusi noteikti nēēē:) tad nu ja Laine tulkoja burciņas.. tad es tulkoju karogu uz Laiviņas(sarāvušos) bet karogu.. kurš redzami zilā un sarkanā tonī.. tad nu es ar velku uz Norvēģijas galamērķi Jūsu ceļojumam.

    AtbildētDzēst
  4. Hmm, man arī velk uz ziemeļu pusi. Ar nepacietību gaidu paplašinātāku ceļojuma aprakstu:)

    AtbildētDzēst
  5. He he hē, es zinu pilnīgi droši - Oslo! Atradu gūglē tās vistiņas ar gaili! (Dievinu vistas.)

    AtbildētDzēst
  6. he-he, interesanti :) pat ļoti, sevišķi, kur kurais meklē atbildes :) es pavisam nezinu kur ir būts, bet arī gaidīšu paplašināto aprakstu :)

    un ienāc saņemt balviņu, ko sūtu Tev, Tavam blogam, jo man te diktin patīk :)
    http://mammasblogs.blogspot.com/2012/03/davanu-eiforija.html
    Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  7. Mīļās, jūs gan esat ļoti acīgas un ar oriģinālu izdomu! :) Lai kā arī man patiktos teikt, ka bijām Indonēzijā :)), ehh... līdz tam vēl "jāizaug" (visās nozīmēs). Jā, bijām tepat ziemeļos. Un jā, ceļojuma stāsts būs, tikai nedaudz jāieiet atpakaļ ritmā.

    AtbildētDzēst
  8. ō, saki, ka ir vērts uz Oslo ar bērnu? mums ir iespēja turp aizdoties uz pārisa dienām un nevaram izlemt vai gribam, jo vispār neesam pilsētu cilvēki :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drīz saņemšos ceļojuma aprakstam, bet īsumā mana atbilde ir "jā" :)

      Dzēst