trešdiena, 2011. gada 2. novembris

Pasapņosim par kleitām

Dzīvojot pa mājām ar mazuli, mans ikdienas ietērps ir ļoti praktisks un, jā, atzīstu, nekas īpašs - mīkstas bikses un t-krekls, bet āra pastaigām džinsi un outdoor jakas visādiem laika apstākļiem. Varbūt tieši tādēļ es sapņoju par kleitām. Un, kad es oktobrī internetā meklēju jaunākās Burdas saturu, man aizrāvās elpa no tā skaistuma, ko tur ieraudzīju - vesela tēma par elegantām un manā ieskatā ļoti sievišķīgām kleitām. Pie pirmās iespējas devos uz tuvāko lielāko kiosku un tiku pie sava žurnāla eksemplāra. Esmu to jau daudzas reizes izšķirstījusi un joprojām neesmu nospriedusi, kuru no Koko Šaneles stila tērpiem es vēlos sev uzšūt. Tie visi ir tik skaisti un iemieso to tēlu, kā es gribētu ģērbties un justies.

Šī kleita laikam ir mana favorīte. Un rotas - sapnis! Žurnālā izlasīju, ka kaklarota tik tiešām ir Chanel darinājums. Tātad tiešām paliks sapnis :)

Tērps vakariņām restorānā, kur fonā skan džeza koncerts live formātā, protams.

Izskatās pēc divdaļīga tērpa, bet nē - kleita ar brīnišķīgu mežģīņu dekoltē. Pieklājīgi un noslēpumaini vienlaikus, tā varētu būt kleita, ar ko uzsākt darba nedēļu birojā.

Šī kleita kopā ar pirmo (ar baltajām apmalītēm) ir tāda, kuru es gribu savā garderobē tūlīt un uzreiz!

Viegla un gaisīga šifona blūze, darināta pēc tādas pašas pamatpiegrieztnes kā augšējā kleita. Mmmm...

Un šī baltā vilnas kleita ar mežģīņu uzšuvēm? Elegances iemiesojums!

Bet šajā atturīgi elegantajā tērpā es iešu uz teātra pirmizrādi...
Šī un visas pārējās fotogrāfijas atrastas googlē


Katram sava gaume un stils, bet es esmu sajūsmā, ka Burda ir radījusi piegrieztnes manai sapņu garderobei. Jāsāk tik šūt! Bet pirms tam es vēlreiz lēnām izšķirstīšu katru lappusi...

12 comments:

  1. Tagad uzzināju, kur stilīgas meitenes dabū stilīgas kleitas - šuj pēc Burdas! īstenībā man par to žurnālu sentimentālas atmiņas- bērnībā mammai sūtīja no ārzemēm un viņa šuva/taisīja kūkas...vēlāk skolas beigu kleita no tās....bet tā kā pati nešuju, tad tas man tikpat kā aizgājušais gadsimts :)

    AtbildētDzēst
  2. Lou, man ir tieši tādas pašas atmiņas :)

    AtbildētDzēst
  3. ..Kā es apskaužu (pozitīvi) Tevi,ka māki šūt..laikam man būs jāsaņemās un jāiziet arī šādi "kursiņi"..man ir kādas 156 izsapņotas kleitas, kuras es gribētu..bet vispār es biju noilgojusies pēc augstpapēžu apaviem..tad nu tagad tie tiek ekspluatēti uz pilnu jaudu - pat uz pārtikas veikalu :D Brīnums, ka pietiek prāta vēl pastaigā ar tādiem neiet :))

    AtbildētDzēst
  4. Zane, izskatās, ka esi atgriezusies ritmā - apsveicu! :) Bet ar to šūšanu ir pavisam vienkārši - es nopirku šujmašīnu un sāku šūt. Tāda self-made šuvēja esmu :) Šogad, gaidot mazā ierašanos pasaule, izmantoju grūtniecības atvaļinājumu, un izgāju kursus. Tas bija baigi forši un es iesaku katrai, kura vēlas uzlabot savas iemaņas. Vienvārdsakot - vajag tikai sākt! :)

    AtbildētDzēst
  5. Fooršas kleitas! Man arī patīk! :) Vislabāk melna, brīvi krītoša ar kādu interesantu drapējumu vai detaļu... Mājās arī staigāju ērtās drēbēs, bet uz darbu gan mēģinu sapucēties. Būtu jau arī mājās jāpucējas, bet kleitās nav ērti rāpot pa grīdu,dauzīties un darīt visas citas lietas, ko pieprasa mans mazais puika.:)

    AtbildētDzēst
  6. Klau, Inuta, man šķiet, ka varbūt vajag pamēģināt nēsāt kleitas arī mājās. Nē, tik tiešām, jāsaņemas un jāpamēģina! :)

    AtbildētDzēst
  7. vai varetu tevi palugt nobildet burdas vaaku? es kaut kaa palaidu shito nummuru garam un tagad nevaru atrast,kur var shitos smukumus dabut. paldies jau ieprieksh!

    AtbildētDzēst
  8. Agnes, man ir vācu numurs, bet arī krievu izdevumam ir tāds pats vāks ar modeli norvēģu rakstu mētelī: http://www.burdafashion.com/ru/index/1270777-1000019-1785957.html

    AtbildētDzēst
  9. nja, shito es nokaveju. pardoshana jau ir jaunais, un shito nekur vairs neredzu. nu ko lai saka, kad tu sashuusi sev vissus skaistumus, tad es pieteikshos uz tavu eksemplaaru:D

    AtbildētDzēst
  10. Agnese, domājot par tevi, es atcerējos, ka reiz man viena meitene rakstīja, ka Burdas ar visām piegrieztnēm var paņemt uz mājām filiālbibliotēkā "Vidzeme" pie VEFa. Tā ka pameklē, kura ir tev tuvākā bibliotēka, uzzvani un varbūt, ka tur tevi jau gaida šis Burdas numurs!

    AtbildētDzēst
  11. Komentešu kleitu ar mežģīņu dekoltē, šodien biju un nopirku krepsatīnu, tas audums ir ļoti grezns, izskatās tiešām pēc mazās melnās kleitiņas, svētkiem. Projektiņš taps līdz svētkiem, tā ir dāvana manai draudzenei dzimšanas dienā (drosmīgi vai ne? man rokas dreb, kā gribas lai viss izdodas...).

    AtbildētDzēst
  12. Iveta, tu dod - šūt draudzenei kleitu - wow! Ļoti drosmīgi :)
    Kad būs gatava, padalies ar linku uz gatavo darbiņu! Gaidīšu ar nepacietību.

    AtbildētDzēst