otrdiena, 2012. gada 18. decembris

Pilnīgs pīīīīī...!

Es šuju sev kleitu Ziemassvētku vakaram. No Daugavpils Abakhanā iegādāta it kā Kenzo auduma. Šuju, protams, pa naktīm un uz dārgā miega rēķina. Esmu diezgan piekususi un ne pārāk priecīga, bet kleitu gribu gatavu jau rīt, jo meitai rīt koncerts Biedrības namā un vēlāk vakarā vēl darba rīkotās svētku vakariņas darbiniekiem ar otrajām pusēm - šķita labs iemesls izmēģināt kleitu jau pirms Ziemassvētku vakara.

Tikko piešuvu augšdaļu pie sakrokotās svārku daļas. Priecīga uzmērīju. 

Un KO es pamanīju?! Nodevīgu caurumu audumā!!!!!!

Tas atrodas tieši vidū zem krūtīm. Ārprāts, cik es esmu frustrēta (vai tāds vārds vispār ir latviešu valodā?)! Tik daudz darba ieguldīts, esmu tikai pusē un šitāda katastrofa.. Teikšu godīgi - roka neceļas ārdīt ārā, piegriezt jaunu detaļu un visu šūt vēlreiz kopā... tam arī nav vairs laika. Tāpēc nodomāju, ka varbūt jūs man varat ieteikt ko prātīgu. Kādu labu risinājumu...



7 komentāri:

  1. oj,neraža,bet-es-Tavā-vietā-nopirktu-mežģīni-kādā-no-kleitas-ziedu-toņiem-uzšūtu-virsū,nedaudz-pāri-caurumam,nedaudz-mugurpusē-un-pie-pleciem.es-domāju-tādu-mežģīnes-audumu,no-kura-var-izgriezt-skaistu-rakstiņu,vai-ziedus.esmu-mežģīnes-arī-gludinājusi-klāt,izmantojot-līmes-režģīti(noteikti-ne-to,kas-izskatās-kā-flizelīns,jo-tas-pēc-pirmās-mazgāšanas-būs-nost).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Es arī domāju par mežģīni. Man mežģīnes kā apģērba detaļas ļoti patīk, bet tikai būtu vēlējusies tās izmantot citā projektā...bet neko darīt, vismaz ir variants!

      Dzēst
  2. man ar tā ir gadījies ar Abakhana audumu, tikai caurumu pamaniju krietni vēlāk un svārku daļā, neesmu vel izlabojusi pat. Bet tev kleita raiba, tā ka ieteiktu kādu puķi izgriezt no tā paša auduma un uzšūt aplikāciju vai arī pa coture, ar slēptajiem dūrieniem, ka knapi var redzēt, ka tā puķe pa virsu piešūta.

    AtbildētDzēst
  3. pēc bildes īsti nevar saprast, cik tas caumurs liels un cik pamanāms... vai nepietiek ar līmaudumu no otras puses, tik, lai nespurojas un uz raibā fona varbūt nemanīs to šaizi? Grūti tā neredzot dzīvajā ieteikt ko prātīgu. Protams ar mežģīni būtu skaistāk :)

    AtbildētDzēst
  4. pirmais,kas nāca prātā ir tāds pats ieteikums kā Zandai, jo audums ir ļoti raibs. Skat, manai meitai ar šodien koncerts Biedrības namā plkst. 16.00, var būt pūlī jāmeklē Tava puķainā kleitā?

    AtbildētDzēst
  5. Liels paldies par tik daudziem ieteikumiem! Kā jau rakstīju nākošajā ierakstā, es šo nabaga kleitu atliku uz brītiņu malā. Bet līdz svētkiem gribu pabeigt, tāpēc, ja ir vēl kāds šeit nepieminēts un revolucionārs ieteikums - neturiet sveci zem pūra! :)

    AtbildētDzēst
  6. Šogad tāds zīmējums būtu modē :)

    AtbildētDzēst