piektdiena, 2012. gada 11. maijs

Ja bērnu zīmējumi pārtaptu rotaļlietās

Kur palika šī nedēļa? Un lielie plāni? Pazuda kaut kur slimošanas stafetes, mājas darbu un pienākumu virpulī. Huh. Bet nu ir piektdiena. Un piektdienā man gribējās pastāstīt pavisam ko citu, bet izrādījās, ka mājās nav piena. Tad nu par šo - ar pienu saistīto :) - lietu runāšu vēlu vakarā, bet tagad gribēju padalīties ar linku un stāstu, ko man pārsūtīja brālis. Proti:

Blogs Today I Learned Something New ir par lietām mums apkārt no cita skatu punkta, un šo blogu raksta vīrietis. Daudz kā interesanta, bet šis man kā mammai likās aktuāli šodien - rotaļlietas, kas pagatavotas pēc bērnu zīmējumiem. Ir tāda studija, kam šāda nodarbe ir viņu bizness. Kā sāku skrollēt bildes uz leju, uzreiz iedomājos par Pai! Aiju - Aija, tev arī šitas jāpamēģina! :)

Lai runā bildes. (Bilžu izlase un visas bildes no augstākminētā bloga un mājas lapas, autore Wendy Tsao)







Runājot par bērniem un mammām - vai esat padomājuši, kā apsveikt savas mammas Mātes dienā? Man ir ideja! :) Bet tās realizācijai man jāaiziet uz veikalu pēc piena un tad es varēšu pastāstīt par to arī jums. Līdz vēlākam!

2 komentāri:

  1. Man vēl nav idejas, tāpēc kāri ķeru visas idejas, lai izvēlētos īsto :) Gaidu atpakaļ ar pienu!

    AtbildētDzēst
  2. Jā, šito fīču ieraugot arī es nodomāju par Aiju no Pai! :)
    Mana mamma jau saņēma dāvaniņu. Tā kā dzīvo Valmierā un blakus nesanāks būt, es izmantoju Šokopasta iespēju nosūtīt personalizētu šokolādīti. Mamma jau saņēma (aizgāja pa 1 dienu!) un bija dikti priecīga!!!

    AtbildētDzēst