pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Preiļu Zelta Veikaliņš

Domājot par vasaras tuvošanos, tukšumu bērnu drēbju plauktos un to, ka nu man ir jāapģērbj divi mazi mīļumi, es lauzīju galvu par to, kā padarīt bērnu vasaras garderobi ne tikai raibu, ērtu un smuku, bet arī pietiekoši lētu. Kārtīgi izšķirstīju savu Burdu bērnu modes, izskatīju audumu plauktus un pateicu sev stingru Nē. Mīļā, labā, kamēr tu sašūsi abiem bērniem vasaras drēbes, vasara būs cauri, jo - būšu godīga - man šim sirdsmīļajam hobijam nepietiek laika. Neviena, kas kaut ko atdotu, mums šobrīd apkārt arī nav. Tātad jāpērk. Bet bērnu apģērbu cenas Latvijā ir... jūs jau zināt. Pabijusi manā izpratnē demokrātiskajā Lindex'ā, es tur tomēr neatradu visu vēlamo un/vai tas pārsniedza manu izpratni par pieklājīgu cenu. Un tad es atcerējos par Preiļu Zelta Veikaliņu. Cik labi, ka brīvdienās bijām laukos, pie reizes varēju arī ieskriet šajā bodītē:
Atvainojiet par miglainajām bildēm, jo līdzi man bija tikai telefons. Bet labi, ka vismaz tā :)
Preiļos, Brīvības ielā 31 ir neliels veikaliņš, kurā tirgo dažādus apģērbus un citas lietas labākai dzīvei :). Tur atradīsiet drēbes bērniem (brīnišķīgas lietiņas mazām, mazām meitiņām), pusaudžiem, vīriešiem un sievietēm (oh, kādas skaistas kleitas!), kā arī apavus un mājas tekstilu - gultasveļu, mazus paklājiņus. Un, protams, arī šo to no bižutērijas. Visas lietas ir jaunas, lielākajai daļai ir klāt pat tās labo dienu cenas zīme.



Brendi ir dažādi - gan zināmi (C&A, Zara, Obaibi), gan mūsu platuma grādos ne tik slaveni. Cik saprotu, tās ir drēbes no neizpārdotām iepriekšējo gadu kolekcijām, kuras kaut kur var iepirkt zināmos apjomos un darīt tālāk ar to, ko grib. Piemēram, atvērt veikaliņu un tirgot citiem. 






Tur pat var nopirkt skaistu Triumph veļu par rīdziniecei neticami zemu cenu - krūšturi maksāja 3,80 Ls, smalkāki veļas gabali 6 Ls. Viss jauns un ar oriģinālajām etiķetēm. Izmēri, protams, nav pilnīgi visi, taču diezgan liela izvēle, cik nu paspēju paskatīties.

Lai arī veikaliņš neliels, tomēr laiks gan tur ātri paiet - kamēr visas interesējošās drēbes izskatās, stunda jau apkārt! Es iztērēju 17,75 Ls par 9 jauniem, foršiem apģērbu gabaliem un esmu ļooti apmierināta. Mazie tagad ar drēbēm vasarai nodrošināti!

Cita starpā dēls tika pie plāniem šortiņiem, meita pie diviem jauniem svārkiem un vēl arī peldēšanas brillēm par 1,50 Ls.
Obaibi peldšorti par 1,20 Ls, C&A kokvilnas šorti 0,70 Ls

Okaidi svārki ar Vespām motorolleru fanei par neticamiem 1,60 Ls!

Beigās pie kases vēl pamanīju šo Dānijā ražoto cepurīšu komplektiņu. Domātas 1-3 mēnešus veciem bērniņiem un Filipam noteikti jau ir par mazu. Bet kā lai nenopērk tik brīnišķīga, mīksta auduma cepurītes, ja tās kopā maksā tikai 80 santīmus?! Kas to zina, kad kaut kas tāds var pēkšņi noderēt! :)))


Brauciet uz Preiļiem! Un varbūt arī jums pēc patīkamas iepirkšanās izdosies ielas malā satikt Zirgu un tāpat vien aprunāties.


9 komentāri:

  1. Saimnieki precīzu veikaliņa nosaukumu izdomājuši! :))) Feinas lietiņas:)):))) Ja tāds veikaliņš tuvāk Rīgai būtu... Nu, tad droši vien saimnieki nespētu preci piegādāt:D
    Sarunas ar Zirgu tādas īpašas šķiet pat bildē! :))

    AtbildētDzēst
  2. ai, jē, sestdien biju Preiļos dziedāt dziesmusvētkos un nezināju tādu dārgumu:(

    AtbildētDzēst
  3. O, kas Preiļos par "pērli"!!! Šitādas feinas drēbītes pa tik sakarīgām naudiņām.

    Es arī šodien padevos, jo sapratu, ka visu iecerēto savām meitenēm vasarai nepaspēšu uzšūt...

    AtbildētDzēst
  4. Āķis lūpā. Tagad jāplāno brauciens uz Preiļiem. Man kā reiz briedīs vien brauciens uz Riebiņiem un ko padomā?? ceļš ved caur Preiļiem :) Paldies!

    AtbildētDzēst
  5. Oho! Tas tiešām ir Zelta veikaliņš:)) Foršs!

    AtbildētDzēst
  6. O, ar tādam mazām cepurītēm, kas nevienam bērnam neder, uzmanīgi! Tā var plānoti/neplānoti pierunāt kādu, kam viņas pašā laikā ;).
    Bet par veikaliņu tiešām prieks:)! Varbūt arī citu pisētu mammas varat padīties ar savām zelta p bodīšu adresēm (ja nv žēl, ja vasaras caurbraucēji visu nosmels :) )?

    AtbildētDzēst
  7. jā, šitā adrese tika ierakstīta blociņā ;) paldies par info. ceru kādreiz apmeklēt. šitādu zelta veikaliņu nedrīkst laist garām :)

    AtbildētDzēst
  8. Kas par skaistām kleitiņām mazajām princesēm :)! Veikaliņš tiešām lielisks, pat žēl palika, ka tik reti sanāk būt Preiļu pusē.

    AtbildētDzēst