pirmdiena, 2012. gada 16. aprīlis

Mamma = Sieviete. 2. nedēļas atskaite un 3. nedēļas uzdevums

Labrīt! Man nemaz nelikās, ka akcijas Mamma = Sieviete otrās nedēļas uzdevums Sievišķība Apģērbā man izrādīsies tik grūts. Es biju iedomājusies, ka soļošu pa otro akcijas nedēļu apmēram šādā veidā:
Bildes avots
Dzīvē viss izrādījās citādāk :) Lielākās problēmas man sagādāja nevis dienas (vai tās daļas) pavadīšana svārkos, bet gan visu apģērba detaļu saskaņošana. Secināju, ka jā, svārku man tiešām ir daudz, bet piemērots pārējais apģērbs - krekliņš, džemperītis un galvenais - kurpes! - nava gan. Kaut gan varbūt tā nav taisnība, lielākā problēma izrādījās tas, ka man svarīgāk par formu ir apģērba komforts. Esmu cilvēks, kuram ir svarīgi, lai audums, no kura pašūts tērps, ir mīksts un patīkams pieskārienam, lai es to nēsājot nejūtu. Jebkas apstiepts vai ciešs, stingru krāgu vai pārāk biezām vīlēm utt. manī rada tūlītēju vēlmi to novilkt. Un izrādās, ka vispatīkamākie audumi ir izmantoti tieši nesievišķīgajos apģērba gabalos - t-kreklos, velūra mājas biksēs, kapučdžemperīšos. Tāpēc es visu nedēļu pavadīju tādā kā Qual der Wahl jeb izvēles mokās - ģērbties tā, lai ir sievišķīgi, vai ģērbties tā, lai es justos labi.

Mans kopsavilkums par otrās nedēļas uzdevumu ir šāds: lai ikdienā tērptos sievišķīgi, apģērbs ir rūpīgi jāsaskaņo un iepriekš jāpiemeklē, jo no nekā nekas nerodas :)

Es ceru, ka trešajā nedēļā man ies labāk!

---------------------------------------------

3. nedēļas uzmanības centrā: RŪPES PAR ĶERMENI

Bildes avots
Kad kāds jautā: "Kā tu jūties?", parasti steidzam atbildēt par savu emocionālo labsajūtu. Bet vai ikdienā pievēršam pietiekoši daudz laika sava ķermeņa labsajūtai? Es jūtu, kā kļūstu arvien stīvāka un stīvāka, bet dienišķā izkustēšanās/sportiņa deva tiek pārlikta uz nākošo un vēl nākošo dienu, jo vēl tas un šitas jāsteidz apdarīt mājās, vai arī nav, kas tajā brīdī bērnus pieskata. Atrunas, vārdsakot.

Vai arī - jau kādu laiku sāp tas vai šitas, bet visu laiku "nesanāk" pierakstīties pie speciālista, lai risinātu problēmu.Vai vēl vienkāršāk - vasara nāk, noderētu kāda pīlinga procedūra ķermenim, bet tur atkal jāieplāno laiks un laiku ieplānot - nuuu, to kādā citā dienā.

Un tā tālāk un tā joprojām.

Tāpēc šonedēļ rūpējamies par savu ķermeni un par savu fizisko labsajūtu! Skrienam, lecam, ejam uz dejām, ieziežamies ar krēmiem, pierakstāmies un apmeklējam speciālistus sen atliktām vajadzībām un mīlam savu ķermeni!
Bildes avots


Runājot par pagājušo nedēļu - kā jums veicās Mamma = Sieviete akcijas 2. nedēļā? Vai izturējāt sievišķības noti līdz galam? Padalieties tepat komentāros ar stāstiem vai linku uz savu blogu!

18 comments:

  1. Ai, veicās labi. Pagājušo nedēļu sāku svārkotu, vēl pirms biju izlasījusi 2. nedēļas uzdevumu. Un tas bija feini - izvēlēties svārkus tādus vai šādus, piemeklēt kādu brošiņu vai citu aksesuāru... visādas feinās mazās sievišķīgās ņemšanās, kam diemžēl parasti neveltu tik daudz laika, kā gribētos. Tātad gāja visnotaļ labi līdz brīdim, kad nedēļas otrajā pusē tiku pie savām PriekaBiksēm.. :)

    AtbildētDzēst
  2. Atzīstos - nebija tik viegli ar to sievišķīgo nedēļu, kā sākumā šķita.. vieglāk bija uzposties, kad no mājās laukā iziets tika, bet mājās tik grūti bija atrast ērto un darbojoties ar mazo meituci netraucējošo šievišķīgo apģērbu, ka šad un tad sagrēkoju gan..secināju, ka korekcijas garderobē nepieciešamākas nekā biju iedomājusies.. :) tiku pie pāris tulznām no savām jaunajām mazpapēdīšu pastaigu kurpēm..rotaslietas meituci interesē tik ļoti, ka brīžam bīstami.. :)
    Pa vidam vēl bija lielās meitas kārtējā jubilejas ballīte (ievilcies šogad bija lielais pasākums), šķiet, ka šoreiz pēdējā.. :D
    Plūmīt, centīšos, lai man šonedēļ izdodas noorganizēt gājienu pie kosmētiķes uz kādu jauku sejas masāžu, ko plānoju jau vismaz kopš pagājušās vasaras..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Praktiski zem visa, ko Tu raksti, es varu uzreiz parakstīties - gan par to, ka bija grūti atrast akcijai piemērotu apģērbu mājas dzīvei, gan tulznām no kurpēm, gan rotaslietām, kas pārāk daudz interesē mazo bērnu (un viņš mēģina visas tās krelles noēst!)!

      Dzēst
  3. Uf... es IT KĀ piedalos šajā akcijā un pat ievēroju to, bet galīgi neiet ar atskaitīšanos!
    Blogs man bik atpūtā iegājis. Tad nu ierakstīšos te bik. :))
    Nadziņu nedēļa man ir ievilkusies garumā. Emu absolūti iegrimusi http://naktsmeita.blogspot.com/ blogā, pinterest nadziņu bildēs u.t.t. Vēl pagājušonedēļ atvilkos mājā ar vismaz 6 jaunām nagulakām.. :)) Tāda jauna apsēstība uznākusi. Un tonīši arī - zili, zaļi, dzelteni, pasteļpelēki u.t.t. Jāmeklē jauna kaste manikīra piederumu glabāšanai. Līdzšinējais maisiņš kļuvis nepārskatāms. Un vēl atcerējos ka nagulakas jāglabājot ledusskapī, lai neizkalst, tad nu vēl tajā stūrītis jāpiemeklē. :)

    Kleitu nedēļa. 2 dienas bija kleita, 2 dienas - svārki. Weekendā talka. :))
    Perfekti jutos 5dienas darba ballē, jauna kleita, smaids pār lūpām, nodejoju pusnakti! Saņēmu komplimentus un tiešām jutos dikti jauki jaunā apmluā! :)

    Jaunā nedēļa. Mhm.. jāatsāk sportot, esmu palaidusies slinkumā. Un kaudzītē iekrājušies pāris senāk nopirkti skaistumprocedūru kuponi. Būs jāpaceļ augšā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oh, kas par atskaiti! :) Es arī palūkojos tajā blogā, ko mini, un tā iespaidā arī iegādājos vienu nagulaku. Un gribas vēl :) Tā ka man arī nadziņu nedēļa ir krietni ievilkusies, kas ir forši!

      Par Tavu balles lidojumu man arī prieks. Jūtu, ka man arī nāktu par labu kāda deju nakts. Varbūt jāmēģina šonedēļ to ieplānot - kaut kur starp muguras savešanu kārtībā un gatavošanos 20. maijam..

      Dzēst
  4. Savā blogā gan neesmu atskaitījusies, bet šādi ir mani rezultāti: nadziņnedēļa - gandrīz 100% izdevusies. Vēl tikai jānolako:) Tādu kremu, masāžiņu utt. daudzumu sen nebija redzējušas:)

    Sievišķīga apģērba nedēļa - hmm, tur gan man nedaudz pieklibo...bet es cenšos:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši! Un, paskatoties uz visiem Taviemjaunajiem audumiem Tavā blogā, es neticu, ka Tev pieklibo sievišķīgā apģērba uzdevums! ;))

      Dzēst
  5. Atskaitos: 1x rokas tika savestas kārtībā, 3x meita atstiepa nagulakas(un ne reizi netiku tālāk par pudelīšu apjūsmošanu, kā arī sestdienas Textil izstādē piepirkām vēl dažas klāt), kleitiņas valkāju mājās(man ir vairākas iegājušās kā mājastērpi), kad saposos sievišķīgāk(ne-siltākā kārtā) un devos uz darbu, tad rezultātā nezināju, kur vakarā likt kājas pēc tam, kad visu dienu biju cēli nostaigājusi uz augstpapēžu zābakiem un kurpēm, kā arī saķēru baisu angīnu(šodien pat bez balss :D). Nu esmu ielīdusi atpakaļ ērtās zempapēdenēs un ...botās:D un..džīnās!
    Bet nu labi-pēdējā bilde mani iedvesmoja-centīšos cītīgāk vingrot (vingroju tāpat katru dienu, citādi mugura neklausa), ielīdīšu kādā eļļas bumbu vannā..un jā! BEIDZOT! ielīdīšu burbuļmasāžas paklājiņa vannā(eh, kad pēdējoreizi tā kaste tika nocelta no plaukta/te derētu domājošs bolacis smailijs/)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev vesels piedzīvojums sanācis :)

      Kas ir burbuļmasāžas paklājiņš vannai?!

      Dzēst
    2. Man ar tāds paklājiņš, bet nekad nav laika tā kārtīgi izbaudīt pērļu vannas burvību... Kādreiz sīkajam uzlieku, tas gan fano pēc pilnas programmas. :))

      Dzēst
    3. O, kad jau pameklē, tad izdodas atrast pat ko stipri līdzīgu, nu gandrīz pat tādu pašu: http://www.tvshop-izpardosana.lv/product/lv/spa-pearl/1
      Tikai no Quelles 100 gadus atpakaļ gādāts....

      Dzēst
  6. Par pirmo nedēļu īpaši nav ko atskaitīties, jo rokas man nepārtraukti redz krēmus un nagu eļļiņas, un skrubi reizi nedēļā.

    Otrajā nedēļā arī neko jaunu ieviest nevarētu, jo skapis man ir pilns ar sievišķīgajām lietām, kuras arī valkāju, katru dienu uzvelkot ko citu.

    Bet šonedēļ, izskatās, ka būs sev jādod solījums... un arī jāuzraksta blogs...

    AtbildētDzēst
  7. mana atskaite ir gaužām vienkārša -
    nagu lakošanas vietā es izvēlējos biežāk nēsāt pašdarinātos gredzenus, jo nagi ir aplauzti, lakot tā īsti nav ko:)
    un par sievišķību - izvilku no skapja visas kleitas un svārkus, ar domu izrevidēt, kas ir pāršujams, kas no jauna sašujams;izšķirstīju burdas un sāku plānot jaunas kleitas šūšanu!
    paldies par pamudinājumu:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienmēr laipni! Ja es kādu spēju iedvesmot, tad mani tas ceļ spārnos :) Un man arī plānā izšķirstīt Burdu kaudzīti un izveidot "to do" sarakstu.

      Dzēst
  8. :) Taisni manas sajūtas šai nedēļai... parūpēties par ķermeni...
    Atskaite par otro nedēļu bija te - pucesmaja.blogspot.com...
    Nagi sazaļoja... svārki tika izvilkti no skapja dziļumiem un sajūtas absolūti pozitīvas :)

    AtbildētDzēst
  9. novēlota atskaitīte par 2.posmu arī no manis - http://pieineses.blogspot.com/2012/04/mamma-sieviete-kleita.html
    Šī nedēļa, izskatās, ka izpaliks, jo vismaz pagaidām nav ne mazāko cerību, ka būs laiciņš, ko veltīt sev mīļajai :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēs te visas elastīgas, šīs nedēļas plāniņu atliec uz vēlāku brīdi, kad tas būs iespējams ;)

      Dzēst