ceturtdiena, 2012. gada 26. aprīlis

Krāsainās dāvanas un izloze

Viss sākās ar sienas krāsošanu pie Amēlijas krustmātes, bet izvērsās par krāsainu dāvanu nedēļu.

Diez  vai par tiem pāris otas triepieniem, bet visticamāk, ka tāpat vien, es saņēmu dāvanā no draudzenes Agnijas krāsainu pulksteni. Viņa bija tik laipna un nomainīja man siksniņu pret koši rozā. Mmmmmmm!!

Beidzot arī man ir viens no nu jau slavenajiem May28th zīmola pulksteņiem! Jūs jau noteikti esat dzirdējuši par latviešu meitenes uzņēmību, idejām un veiksmi, radot šo oriģinālo pulksteņu zīmolu, vai ne? Šeit ir tikai viens no rakstiņiem, arī Whimsical Agnesiga blogā var interesanti palasīt. Es lepojos, ka zinu gan Agniju, kura izgudroja pulksteņus, gan pazīstu viņas vārdamāsu, savu draudzeni, kura tagad kūrē May28th pulksteņu lietas Latvijā.
Foto avots

Nepagāja ne pāris dienas, kad pie manām durvīm pastniece vienu pēc otras atstāja divas brīnišķīgas grāmatas. Grāmatas - dāvanas no Sarkanās Bietes par piedalīšanos viņas organizētajā šujmašīnu apskatā. Ilze, paldies, paldies par iespēju!

Par pašām grāmatām stāstīšu citā reizē, vien pieminēšu, ka vienu no tām ir sarakstījusi Dana no lieliskā Made bloga.

It kā jau ar šīm skaistajām lietām nebūtu gana, man tika dots vēl! Vienu vakaru pie durvīm pieklauvēja kaimiņiene un pasniedza man sākotnēji necila izskata maisiņu. Viņai vairs šīs lietiņas nevajagot, bet varbūt mums ar Amēliju noderēs.

Oh-hoh-hō! Apmēram tā es noelsos, kad biju izbērusi visu maisa saturu uz galda. Skaties, kāds skaistums! - sauca Amēlija, kad bija to visu ieraudzījusi.

Regīna mums uzdāvinājusi visādus krāsainus brīnumus! Ir gan pērlītes,

gan dažnedažādu krāsu fliteri,


gan citi saulē mirgojoši gardumiņi.

Lūk, kāda krāsām bagāta nedēļa man bijusi! 
Un, lai prieks vairotos, es gribu dalīties ar kādu no jums savos fliteru un pērlīšu krājumos!

Tāpēc visi, kas vēlas iegūt kādu daļu no šeit redzamajiem dārgumiem, - 
laipni lūgti piedalīties IZLOZĒ

Lai piedalītos, līdz 2. maija pusnaktij piesakieties tepat komentāros, norādot savu e-pastu (ja jums nav blogs, kurā uzvaras gadījumā brīvi varēšu atrast jūsu meiladresi) un pastāstot, kā izmantotu šos spīdumiņus.

11 comments:

  1. Es centos, bet man nesanāca, mans kāmis ir ar skaļu balstiņu. :D
    Gribu pieteikties uz izlozi un veiksmes gadījumā es... mēģināšu radīt kaut ko skaistu (es vēl ļoti cītīgi domāju, kas tas varētu būt :) )

    Pulkstenītis ir superīgs, tik priecīgs un košs!

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti priecājos par dāvanu birumu jūsmājās - noteikti bijāt to pelnījušas :))) Ja jau Tu dalies, tad arī es pieteikšos izlozē, lai gan pašai pilna māja šādu jaukumu :D - nu ko gan tik es nepasāktu ar tādiem krāšņumiem, protams, ka izmantotu tos izšūšanā :)

    AtbildētDzēst
  3. cik jauki krāsaini pārsteigumi:)
    es labprāt piesakos uz izlozi, un ja nu... tad man sen padomā ir uzmeistarot no puķīšu fliteriem bumbas:)nu tas tā, nākotnes plāni:)
    lai nebeidzas pārsteigumi:)

    AtbildētDzēst
  4. Cik forshas davanas!
    mans e-pasts: agnese.breice@inbox.lv
    ja nu gadijuma mes vinnesim, tad taps matu lentas meitinam, jo shobrid ir taads princeshu periods, ka ieraugot kaut ko spidigu,zaigojoshu vai aplimetu (Apshutu) ar perlem ir javelk mani pie konkretas lietas un jbljauj: wouw! tu redzi... cik skaisti!!!:)

    AtbildētDzēst
  5. Kādi krāšņumi!
    Ja vinnēšu šos spīdumiņus taps pavasarīgas brošiņas un citi rotājumi!
    inga.jed@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  6. Tiešām krāsām bagāta nedēļa. Un daba arī kļūst krāsaināka - zaļa zālīte, zili un dzelteni ziediņi puķu dobē...
    Ar prieku piesakos izlozē!
    Pērlītes izmantotu krellīšu tamborēšanā un izšuvumu rotāšanā, fliterus varbūt arī pie kāda izšuvuma vai ATC kartiņu veidošanā.

    AtbildētDzēst
  7. Laimīgā, laimīgā!!! Es ar piesakos uz dāvaniņu... agy.aggie@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  8. arī piesakos uz šādu krāšņuma drusciņu :D man jau pērles noder. i gredzentiņos šuju iekšā, i meitēnam pie aksesuāriem, gan somām un mobiliem piekariņi, un kur nu vēl tas rotu periods kas man bija uznācis kad sataisīju tik daudz kaklarotiņu :D
    Madara no Puķuzirni (madara-sp(at)inbox(punkts)lv)

    AtbildētDzēst