trešdiena, 2012. gada 15. februāris

Jaunā drēbnieku paaudze - mūsmājās

Jau otro nedēļu dzīvojot pa māju ar abiem bērniem man sāk piemirsties, ka Amēllija vispār iet dārziņā. Esmu jau pieradusi, ir pat izveidojies jauns ikdienas ritms un jāsaka, ka nav tik traki. :) Šķiet, ka es pat varētu tā dzīvot :) Varbūt arī pie vainas pavasaris, vismaz noskaņas par to ir visās istabās - plaukst tulpes, un ir skaisti. Bet varbūt prieku rada tas, ka Amēlijas seja dzīst arvien labāk. Katrā ziņā dzīve ir laba.

Šodien abi bērni darbojās ar audumiem. Amēlijai patīk un arī labi izdodas griezt, tad nu iedevu viņai audumu atgriezumu maisiņu, kas man paredzēts tieši bērnu nodarbināšanai, un tapa jaunas lietas.

Filips vēl neko nenojauš un mierīgi darbojas savā nodabā:

Bet te - ar māsas stilistisko pieskārienu - jau aizmuguriski ticis pie jaunas pavasara šalles! :)

Šeit top kleita mammai:

Pēc kāda brīža Amēlijai apnika. Bet tad Filips pamanīja čaukstošo, vilinošo maisiņu, un viņa acis sajūsmā iedegās! Tik ļoti interesants bija maisiņš, ka viņš pat veica veselu metru uz priekšu, vicinot rociņas un stumjoties ar kājiņām, lai tik nokļūtu pie maisiņa. Viņam par lielu apbēdinājumu sekundi pirms sasnieguma maisiņš tika paņemts nost. Drošības nolūkos. Bet nu mēs zināsim, kā veicināt puikam rāpošanu :)


Kamēr mēs tā darbojāmies, pēkšņi klauvēja pie durvīm. Kaimiņš atnesa mums šo:

Kā saka - paldies par kūkām! :) No tām mēs patiešām nevaram un negribam atteikties!!


Dzīve tik tiešām ir skaista. Un salda!

4 komentāri:

  1. Veselība ģimenē tiešām dara dzīvi skaistu! ;)

    AtbildētDzēst
  2. nu nesaprotu, kāpēc, bet Tavi ieraksti un bildes man atkal asociējas ar Parīzi (varbūt arī tāpēc, ka tikko ar meitiņu noskatījāmies Ratatuju (nu to "Gardēdi" žurciņu :D) - tāds dzīves ritms, tāda darbošanās un tādi kaimiņi :))) nu nemaz ne latviski :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies Dievam jūs ejat lieliem soļiem pretim veselībai!
    Mums arī lielākoties sanāk dzīvot mājās - katrā ziņā, izvēlos labāk strādāt pāris dienas nedēļā, nekā dzirdēt, kā audzīte iemācījusi Niklāvam aizvērt rāvējslēdzi :)

    Vienvārdsakot - dzīve tiešām IR skaista! Sirdīs pamazām sāk plūst pavasaris= spēku pieplūdums = labas domas par nākotni, utt!

    Lai miers un veselība jūsmājās!

    AtbildētDzēst
  4. Inese, tavs komentārs liek man smaidīt. Par kaimiņiem gan taisnība - nemaz ne latviski, visi desmit dzīvokļi tik draudzīgi un izpalīdzīgi!

    Laine, mīļš tev paldies! Un par tām jaunajām lietām - visforšāk un manā ieskatā vislabāk ir tās apgūt bērnam pašam, nevis visu parādīt un iemācīt. Ļaut izzināt pasauli.

    AtbildētDzēst