Pagājuši jau vismaz septiņi gadi kopš mana pirmā apēstā mafina. Toreiz nospriedu, ka kādreiz arī man vajadzētu iemācīties cept tik brīnišķīgus šokolādes kēksiņus. Šo gadu laikā esmu ēdusi dažādus šokolādes mafinus dažādās vietās un iestādījumos, bet nekad, nekad vairs neesmu bijusi par tiem tādā sajūsmā kā par pirmo. Tā nu šodien, ar mocībām notiesājusi patiešām negaršīgo Ze Donats šoko mafinu, es sapratu, ka ir laiks ķerties pie cepšanas pašai.
Tā nu es tagad publiski solos turpmāko nedēļu laikā izmēģināt 10 dažādas šokolādes mafinu receptes, ziņot par cepšanas gaitu un rezultātu, lai beigās (cerams!) nonāktu pie ideālās receptes. Lai nenodarītu smagu kaitējumu savai figūrai, apsolos daļu no mafiniem atnest darba kolēģiem, daļu piedāvāt ģimenei un draugiem testēšanai.
Kā pirmos gatavošu The Ultimate Chocolate Brownie no www.recipezaar.com
Sekojiet līdzi ;)
(nu labi, anonīma pagnija teica): atsauksmes pie receptes vien ir ko vērtas.. cerams, arī paši mafini
AtbildētDzēstPriecājos par pirmo komentāru! Jē :)
AtbildētDzēstBet par mafiniem runājot - jau izcepu. Rezumē - nothing special :/ Reportāža būs vēlāk.
Man patīk gan mafini, gan šis blogs!;)
AtbildētDzēstAr nepacietību gaidīšu pasaules-visgaršīgāko-šokolādes-mafinu recepti! Ja tie izdotos tādi, kādi tie ir pēcpusdienas kafijas dzeršanas kafejnīcā netālu no universitātes, tad 1) teiktu Tev lielu paldies par atradumu un 2) drīz laikam būtu ārprātīgi resna ;)
AtbildētDzēstgaidu nākamo reportu.. ļoti ceru, ka pēc visām 10 receptēm nebūs jānonāk pie secinājuma, ka
AtbildētDzēsta) ideālie mafini ir tie, kas tiek nobaudīti pirmo reizi dzīvē;
b) bez ķīmijas ņammīgus nevar uzcept;