svētdiena, 2010. gada 30. maijs

Jau otrie mafini

Straujiem soļiem dodos uz priekšu savā mafinu eksperimentā. Šoreiz izmēģinu šo šokolādes kēksiņu recepti. Salīdzinot ar iepriekšējo, šeit ir cits sastāvs (klasiskais kēksu - piens, olas, eļļa) un diezgan daudz vaniļas ekstrakta. Izklausās labi, bet mīkla nav tik garšīga kā pirmajiem :D
Šobrīd tie gozējas krāsnī, tā ka tagad jāgaida pārdesmit minūtes.

Izcepu, pagaršoju un - hmm. Diemžēl nothing special. Šaubos starp 5 un 6 no desmit.
Katrā ziņā esmu secinājusi, ka jācep īsāku laiku kā norādīts receptēs, ja negrib grauzt sausu kēksu. Labu apetīti un līdz citai reizei! Ceru, ka nākamreiz varēšu pastāstīt par pufa brīnišķīgajām pārvērtībām :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru