otrdiena, 2012. gada 10. jūlijs

Putekļu kalni lauku idilles vietā

Apmēram tādas ir pēdējās piecas dienas laukos, kurp atsteidzāmies uzreiz pēc atgriešanās no brīnišķīgās Holandes. Slīpējam laukos lielās istabas grīdu, puse iedzīves ir pārnesta uz terases, veidojot labirintus. Darbi nevedas pēc plāna. Ievelkas. Atliekas. Instrumenti lūzt. Streiko. Tikmēr smalkie koksnes putekļi pārņem arī mājas otro stāvu, iznāk terasē un iekļūst manā prātā. Lai arī grīdas atjaunināšana bija tieši mans superplāns un tiešām vajadzīga, tomēr pie piektās dienas es jau esmu pagurusi no lielā bardaka visapkārt. Žēlojos? Sevi žēloju, jo ierobežotā telpa nozīmē arī to, ka mazais jānēsa rokās lielu daļa laika. Bet Mazais vairs nav tik mazs, nupat jau 11 mēneši, 6 zobi un strauji uzplaucis raksturs. Ja Filipam kas nepatīk, viņš nekliedz, nē. Viņš dusmīgi rūc. Lauva!

No otras puses - kamēr vīramāte izbraukusi, es pa kluso atskrūvēju jaunās zemeņu ražas ievārījumu un mielojos. Un viss ir kārtībā :)

6 komentāri:

  1. Novēlu izturību, lielos darbus pārciešot :)

    AtbildētDzēst
  2. Es arī novēlu izturību! Un galu galā - man jau liekas, ka no remontiem ir tieši tik neērtības, cik tās dažas dienas, kamēr viss tas remonts jāelpo un matos putekļi jāķer - jo pēc tam ir ilga, priecīga eiforija! :)
    Uz tikšanos! Izskatās ļoti smuki jums tas remonts!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par uzmundrinājuma saucieniem! Prieks būs, jā! Tikai līdz tam priekam vēl viss jāsatīra :))

    AtbildētDzēst
  4. Ui, man ar gaidāma grīdas slīpēšana...Kā es Tevi saprotu!Bet toties kādas grīdas!!!!

    AtbildētDzēst
  5. Nopietns darbiņš un būs ļoti pa smuko! Tas vainags - meitiņas darinājums, ja? :))

    AtbildētDzēst
  6. Nūūū - šitādas smukas grīdas dēļ es arī ciestos:) Izturību!

    AtbildētDzēst