svētdiena, 2012. gada 15. jūlijs

Gosti


Mums bija Gosti. No sirds vēlos rakstīt viņu vārdu ar lielo burtu, jo visas trīs viešņas mani ļoti iepriecināja un burtiski izrāva no intensīvās rukāšanas un rutīnas darbiem.
Par gostiem Latgalē (vismaz tajā Latgales pusē, kur dzīvo vīra radi) sauc viesus. Man (mums) to bija veseli trīs - Laine, Kristīne un Vinita, kuras savas Latgales tūres ietvaros pavadīja nakti pie mums (sīkāk par viņu braucienu un tā mērķiem lasiet attiecīgi mammasrokas/ pucesmaja/ jakadela .blogspot.com).
Ir savādi, ka tu satiec it kā nepazīstamu, nekad neredzētu sievieti un uzreiz jūties kā ar savējo, pļāpā par visu iespējamo, kopā staigā pa veikaliem un meklē dārgumus vai nakts melnumā palūdz paauklēt savu bērnu, un visu to darot nejūti ne drusciņas mulsuma. Blogu pasaule tomēr ir kas vienreizējs.
Bez savas brīnišķīgās klātbūtnes lieliskās viešņas piedevām apdāvināja mani un manus bērnus ar dāvanām! Tikpat krāšņām un foršām kā viņas pašas! Visa kā tik daudz, ka manā steidzīgajā kadrā trāpīja vien dažas, jo ar filcēto grabuļbumbu un muklukiem bērni jau spēlējas :)


Meitenes, es jūs gaidu satikt vēl! Mēs pat nepaspējām izbraukt pa ezeru ar laivu!

7 komentāri:

  1. PAldies, mīļo Plūmīt, ka atvēri sava nama durvis! Uzņemt trīs šķietamus svešiniekus, kas turklāt paši uzprasījušies ciemā, taču ir tik liela uzdrīsktēšanās!
    Gosti laimīgi, priecīgi, iemācījuši Filipam ēst :D, un pamudinājuši tevi beidzot izdarīt to rožu lietu ;)
    Lai veselība tavējiem, prieks allaž mājās un noteikti paciemosimies vēl kādu reizi! Noteikti!

    Bet tikmēr - gaidu tevi ciemā Zosēnu pakalnos 10.-11. augustā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Filipu tiešām esat iemācījušas ēst! Tas vien ir ko vērts! :)

      Es tevi turēšu pie vārda par atkalapciemojumu! Bet līdz tam vēl gatavojos lielajam salidojumam ;)

      Dzēst
  2. Rakstu jums visām vienu – jūs esiet foršas un man ir ārkārtīgi žēl, ka mans atvaļinājums jau bija cauri un nevarēju jums pievienoties! Bet ļoti ceru tikties Zosēnos! ;c)

    AtbildētDzēst
  3. Ignats arī saka visiem ciemiņiem lielu paldies!

    AtbildētDzēst