tag:blogger.com,1999:blog-4486611201511017771.post7193763071706606128..comments2023-12-23T21:52:10.955+02:00Comments on PLŪMĪTES PASAULE: Atvaļinājuma baudasPlūmītehttp://www.blogger.com/profile/12406853975712587134noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4486611201511017771.post-83544779096984055912010-09-01T16:16:54.889+03:002010-09-01T16:16:54.889+03:00lapsa, man šķiet, ka tagad tie tomāti vēl nekas, b...lapsa, man šķiet, ka tagad tie tomāti vēl nekas, bet, kad tie būs ieeļļoti olīveļļā ar nedaudz pipariem un ķiploku daiviņām - oioioi, cik labi būs! :)Plūmītehttps://www.blogger.com/profile/12406853975712587134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486611201511017771.post-69003675102483606452010-09-01T16:15:54.268+03:002010-09-01T16:15:54.268+03:00Jā, Normundam taisnība - mērce ir ļoti garšīga!Jā, Normundam taisnība - mērce ir ļoti garšīga!Plūmītehttps://www.blogger.com/profile/12406853975712587134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486611201511017771.post-39763795186815279152010-09-01T13:55:21.171+03:002010-09-01T13:55:21.171+03:00Mmm, paškaltētie tomāti izskatās fantastiski!Mmm, paškaltētie tomāti izskatās fantastiski!lapsanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486611201511017771.post-57612707389859403382010-09-01T13:12:42.400+03:002010-09-01T13:12:42.400+03:00Man liekas, ka pie kukas apraksta derētu piebilde,...Man liekas, ka pie kukas apraksta derētu piebilde, ka kuka (kukurūza) ļoti garšīga, kad pēc grilēšanas (grillējot rekomendē to iepriekš kādas 10-15 min. paturēt ūdenī, jo tad grillējot notiks ūdens iztvaikošana, kas kukas graudus izsautē) vai vārīšanas kuku apslacina ar sviesta/ķiploka/sāls mērci!NormundsPhttps://www.blogger.com/profile/10699921372918731350noreply@blogger.com